Persienner

Dessa butiker är mycket eftertraktade av människor

Couponcodes.se logotyp

På Couponcodes.se har vi åtagit oss att se till att du sparar varje dag när du handlar online. Vårt mål är att varje dag avslöja de bästa kupongkoderna, kampanjerna och erbjudandena, förenkla din shoppingupplevelse och garantera besparingar - både i din plånbok och din tid.

Del av Discountify

Vi hjälper dig att spara pengar när du handlar på nätet. Med vår expertis när det gäller att hitta de bästa rabattkoderna och erbjudandena ser vi till att du alltid kan njuta av bra erbjudanden. Oavsett om du letar efter kläder, elektronik, resor eller något annat, har vi nästan alla rabattkoder du behöver!

Våra partner

Spara på över 400 företag

På Couponcodes.se arbetar våra experter outtröttligt varje dag för att samla de bästa erbjudandena från över 400 butiker. Vi strävar efter att alltid förse dig med de mest aktuella rabattkoderna och erbjudandena, så att du konsekvent kan dra nytta av de senaste erbjudandena och spara pengar när du handlar. Bland de onlinebutiker vi samlar rabattkoder för är Bildelaronline24, Babymarkt, Boob Design och Babbel.

Discountify är verksamt i 40 länder

Mer än 20 000 användare per månad

Besökarna sparar 2 miljoner euro per år

Historien om Discountify

2014 lanserades Ikzegkorting.nl som en go-to destination för rabattkoder, med ett mål i åtanke: att tillhandahålla de bästa erbjudandena till holländarna. Vi växte stadigt, byggde upp ett pålitligt rykte och gjorde värdefulla rabatter tillgängliga för våra användare.

Från och med 2019 började vi sprida våra vingar internationellt. Vi lanserade portaler i Sverige, Förenade Arabemiraten och Tyskland, vilket gjorde att vi kunde nå en bredare publik och hjälpa ännu fler människor att spara pengar online.

Detta steg mot internationell expansion var bara början. Numera kan du hitta våra kupongsajter i mer än 40 länder. Med varje nytt steg förblir vi trogna vårt uppdrag att hjälpa människor att spara över hela världen och strävar efter att bli en pålitlig källa till rabatter och erbjudanden var du än befinner dig.

På Discountify är vårt uppdrag tydligt: vi vill göra shopping roligare, billigare och bekvämare för alla.

Våra experter, som arbetar från vårt kontor i Nederländerna, söker på internet efter de bästa erbjudandena och rabatterna. De söker via nyhetsbrev, sociala medier och naturligtvis på butikernas egna webbplatser. Varhelst en rabattkod kan hittas kan du vara säker på att vi har samlat den på Couponcodes.se.

Tack vare dessa insatser kan våra besökare spara betydande summor pengar. I och med AI:s framväxt har vi också anammat denna teknik. Läs nedan för att lära dig mer om våra innovativa metoder.

Skärmdump i 2014

Första versionen av webbplatsen 2014

Skärmdump i 2017

Ny utformning av webbplatsen under 2017

Skärmdump i 2021

Webbplatsen uppdaterades senast 2022

Hur hjälper vi dig att spara pengar?

De senaste rabattkoderna

Vi har åtagit oss att kontinuerligt samla in och dela de senaste rabattkoderna och kampanjerna för att samla in och dela, så att du alltid kan dra nytta av de senaste erbjudandena.

Besparingar under semestern

Oavsett om det är påsk, jul, mors dag eller Black Friday får varje speciell reaperiod vår uppmärksamhet, eftersom många butiker tenderar att erbjuda sina rabatter under dessa tillfällen.

Konsumentorienterad

På Discountify är du vår högsta prioritet. Oavsett vilken produkt du letar efter kommer vi alltid att sträva efter att hitta en lämplig rabattkod för dina favoritbutiker.

Exklusiva erbjudanden

Ibland kan vi erbjuda exklusiva rabattkoder som du bara kan hitta hos oss, så att du kan spara ännu mer.

Användarvänlighet i fokus

Vår webbplats är utformad med användarvänlighet och snabbhet i åtanke, så att du enkelt kan hitta de rabattkoder du behöver. Vi gör ständigt förbättringar för att säkerställa detta. Vi slutar aldrig att utvecklas.

Tips för att spara

Förbättra din shoppingupplevelse med våra praktiska spartips som hjälper dig att spara pengar på alla dina inköp. Vi ger dig tips på hur du kan spara på försäkringar, livsmedel, gåvor och genom DIY.

Sparekonomernas AI = ännu fler och bättre erbjudanden

På Couponcodes.se letar vi alltid efter sätt att förbättra vår service och ge våra användare en ännu bättre upplevelse. Därför använder vi ny AI-teknik för att hjälpa våra experter att upptäcka och dela med sig av de bästa rabattkoderna och kampanjerna.

Smarta sökalgoritmer

Våra AI-drivna sökalgoritmer söker kontinuerligt på internet för att hitta de mest aktuella rabattkoderna, vilket säkerställer att vi alltid är uppdaterade med de senaste erbjudandena.

Kontinuerlig förbättring

De AI-system vi använder lär sig kontinuerligt och förbättrar sig själva när de samlar in mer data och känner igen mönster, vilket gör att vi kan bli alltmer exakta och omfattande när det gäller att upptäcka rabattkoder.

Personlig anpassning

Vi integrerar avancerad AI-teknik för att kontinuerligt förbättra vår webbplats. Detta säkerställer att de rabattkoder och erbjudanden som visas blir alltmer relevanta för dig som kund.

Förutsägelse

Med hjälp av prediktiv analys kan vi identifiera shoppingtrender och förutse framtida rabatter.

Vårt team av experter

Vårt team består av över 10 personer som varje dag arbetar hårt från hela världen för att hitta och dela med sig av de senaste rabattkoderna och erbjudandena. Oavsett om det handlar om att kontrollera koder, upptäcka nya erbjudanden eller förbättra vår webbplats finns vi alltid här för att hjälpa dig.

Hur vi tjänar pengar

På Couponcodes.se får vi våra intäkter genom affiliate-marknadsföring. När du gör ett köp via vår webbplats med hjälp av en rabattkod eller ett erbjudande som vi har tillhandahållit, får vi en liten provision från butiken. Detta kostar inte dig som användare något extra och gör det möjligt för oss att fortsätta förbättra vår service och underhålla våra system.